Over fotostudio Leeman Amersfoort

De oprichter van fotostudio Leeman Amersfoort is Iepe Leeman. Een gepassioneerde fotograaf die altijd streeft naar perfectie en een ervaring heeft van ruim 25 jaar. Samen met mijn team verzorg ik voor bedrijven alle soorten van reclame-uitingen. Inmiddels hebben wij al opdrachten mogen uitvoeren voor gerenommeerde bedrijven uit het hogere segment.

Ons werkgebied strekt zich uit
over de hele wereld

Contact met de klant is een eerste vereiste om in te schatten waar diens wensen en behoeften liggen. Professionele fotografie op hoog niveau vraagt om een juiste inschatting van hoe de presentatie het best tot zijn recht komt.

Professionele presentatie van uw product

Creativiteit en betrokkenheid bij het object vragen om een soepele geest van de uitvoerder van het project. Hierin zijn wij inmiddels een gevestigde naam geworden aangezien wij meedenken met de klant om zo te komen tot een optimaal resultaat.

Fotografen met passie voor het vak die maatwerk leveren

Fotostudio Leeman Amersfoort is een dynamisch bedrijf dat altijd op zoek is naar innoverende oplossingen voor uw vraagstukken.

Fotostudio Leeman - NS fotografie

Wij zijn gedegen creatief en beschikken over het juiste inlevingsvermogen. Dit alles gekoppeld aan een goede vakkennis en een grote passie voor het vak van fotograaf maakt ons de juiste partij om uw fotosessie tot in de puntjes te verzorgen.

Wij hanteren het principe 'minder is meer'. Dit impliceert dat een foto recht moet doen aan het object waar het om gaat zonder dat niet ter zake doende zaken het beeld vertroebelen. Maatwerk is onze grote kracht, waardoor de foto's perfect weerspiegelen wat u onder de aandacht wilt brengen van het publiek.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van de fotografie voor reclames. In onze ruime studio kunnen wij u van dienst zijn met een professionele presentatie van uw product. Op locatie zetten wij uw bedrijf op de kaart door middel van een uitgebreide fotoreportage.

Wij denken graag met u mee voor de beste fotopresentatie

Elk project is uniek en vraagt om de juiste aanpak. Daarvoor denken wij graag met u mee om zo te realiseren wat u voor ogen heeft.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u prima adviseren over hoe uw ideeën in de praktijk het meest succesvol zullen worden. Uw voorkeuren zijn hierin uiteraard doorslaggevend.

Wilt u uw product of dienst in kleur of in zwart-wit gepresenteerd hebben om zo het juiste effect en publiek te bereiken? Dat is maar één van de overwegingen die meetellen voor het bereiken van de juiste reclame-uiting. Maar zo zijn er veel meer zaken die het verschil tussen falen en slagen van een presentatie kunnen betekenen. Wij geloven niet in verlies maar alleen in winnen!

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Bent u op zoek naar een fotostudio?

Bent u dus op zoek naar een dynamische fotostudio in Amersfoort die uw opdracht professioneel en perfect kan uitvoeren? Zoekt u dan niet verder, u heeft fotostudio Leeman tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact met ons op zodat wij onze beloften kunnen waarmaken. Wij kunnen u alles beloven, maar beter is het om het zelf te ervaren.